FCSB

Interviu | Artiom Karamian: "Mai am multe de demonstrat la Steaua"

Artiom Karamian a intrat in ultima luna de contract cu Steaua, insa anunta, pe site-ul oficial al Stelei, ca isi propune sa ramana in Ghencea si in sezonul urmator.
Salut Artiom, cum este in vacanta?

Este foarte bine, sunt alaturi de familia mea din Armenia. In aceasta perioada ma odihnesc dar si invat pentru scoala de antrenori. Luna aceasta am de sustinut un examen important.

Te gandesti si la sezonul viitor in aceasta perioada?

Normal ca ma gandesc, eu sunt in ultima luna de contract si sper ca impreuna cu fratele meu Arman sa ramanem in Ghencea. Noi ne dorim, dar nu depinde doar de noi.

Din pacate pentru tine ai jucat putin in acest retur....

Da, din pacate am avut parte de o accidentare care m-a tinut departe de teren. Am avut ghinion si nu am reusit sa-mi arat adevarata valoare. Eu sunt convins ca mai am multe de demonstrat la Steaua...

Cum au fost aceste luni petrecute de tine si de fratele tau la Steaua?

In afara de accidentare, totul a fost foarte bine. Mi-am facut multi prieteni la Steaua si ar fi pacat sa ne despartim. Eu cand am venit aici am zis ca vreau sa castig titlul si nu vreau sa plec fara un trofeu.

Fratele tau, Arman, a fost unul dintre cei mai apreciati fotbalisti din Liga Intai in acest retur, te bucuri pentru el?

Arman a demonstrat ca merita sa joace la Steaua. Ma bucur mult pentru el ca a fost ales cel mai bun mijlocas stanga din Liga I si pot spune ca sunt mandru de el. A inscris 5 goluri si a ajutat  echipa.


Interviu | Artiom Karamian: "Mai am multe de demonstrat la Steaua"